Energie aanbiedingen vergelijken 2018

Het einde van 2017 is alweer in zicht. En in het laatste kwartaal van het jaar gaan consumenten weer energie vergelijken. Ze zoeken hierbij naar de goedkoopste energie aanbiedingen 2018. Wanneer is een energie aanbieding ook echt een aanbieding? Dat is kort gezegd gewoon de goedkoopste prijs voor energie en gas.

Voorschotbedrag 2018 verlagen

Het voorschotbedrag verlagen dat is wat voor de meesten telt. Kan dit voorschotbedrag verlaagt worden met een paar tientjes dan stappen we over. Er wordt vooral gekeken naar de goedkoopste energieleverancier die bovenaan staat. Met het verbruik op zak kan men exact vergelijken. Vul deze in, aangevuld met de adresgegevens en u vind de beste energie aanbiedingen.

Overstappen hoeft geen geld te kosten

Bent u al begonnen met energie vergelijken? Is uw einddatum al bijna in zicht? De einddatum is altijd van belang in een energievergelijking. Want als de looptijd nog meer dan een jaar duurt dan kost het geld. U verbreekt immers tussentijds uw energiecontract. Kans is dan groot dat u zo’n €100 moet betalen aan de oude energieleverancier. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Wacht in dat geval nog even tot u echt aan de beurt bent.

Energierekening 2018 hoger

Kunt u wel al overstappen? Dan kunt u beginnen met een energievergelijking. U legt simpelweg uw oude voorschotbedrag naast het nieuwe voorschotbedrag. Dan ziet u ook meteen hoeveel u bespaart. De tarieven voor gas worden volgend jaar flink duurder. En vergeet ook niet de ODE en de energiebelasting. Dit maakt uw energierekening op jaarbasis al een paar tientjes duurder.

U kiest uit de beste energie aanbiedingen 2018

Welke energie aanbiedingen u het meeste aanspreken zijn natuurlijk de beste. Gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren kunt u ze op soort en goedkoopste vergelijken. Met soort bedoelen we grijze of groene energie. Groene energie aanbiedingen zijn voor het klimaat beter. Maar dit hangt van uw beslissing af.

Grijze energie is niet meer per definitie de goedkoopste soort. Dus als u uw steentje wilt bijdragen kies dan gewoon voor groene energie. Als u besloten heeft voor een bepaalde energie aanbieding te kiezen dan regelt de nieuwe leverancier uw verhuizing. De oude energieleverancier krijgt een seintje dat u overstapt. U hoeft dus niets zelf te doen nadat de aanvraag is gedaan. Vergelijk de goedkoopste energie aanbiedingen 2018 en bespaar.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s